2007. december 24., hétfő

...mi szem-szájnak ingere

A napokban volt a valahanyadik évfordulója annak, hogy megkezdődött az építész oktatás az eindhoveni egyetemen. Ennek alkalmából csaptak az építészek egy nagy bulit a Vertigoban, mely szó szerint szédületes volt...
Már napokkal azelőtt megkezdődtek az előkészületek, melyekből csak sejteni lehetett, hogy milyen fergeteges est vár ránk, de az eredmény minden képzeletünket felülmúlta! A Vertigo épületében 3 helyszín közül válogathatott a közönség: 1. aula - nagyszínpad, élő zenekar (akik meg kell hagyni nem voltak amatőrök), hatalmas bárpult az aula közepén, korlátlan italfogyasztás és ha üres volt a poharad, a felszolgálók már nyomták a kezedbe a következő pohár bort vagy sört vagy amit éppen kértél, különböző ízletes harapnivalók, az egész teret gyakorlatilag átvarázsolták az új bútorzattal (asztalok bárszékekkel, kényelmesebb fotelek, kanapék hatalmas párnákkal és minden zöld-fehér színben, nameg a hihetetlen gyertyákból készült dekorációk...elmondhatatlan...) ja és a csúcs a csokiszökőkutak voltak rengeteg eperrel! Ilyet még nem láttam!!!! 2. sky bar - a leghíresebb holland szaxofonista játszott egész éjjel egy egyszerű láda tetején állva, de valami hihetetlen hangulatot varázsolva a bárban...én csak szájtátva álltam és el voltam varázsolva... 3. a sky bar melletti térben egy rockzenekar tépte a húrokat, szóval testközelből érezhettük a rockzene felrázó hatását.
A party természetesen a féléves tervleadásunk előtti napokban volt, amikor ugye a legnagyobb munkában van az ember, de EZT AKKOR SE LEHETETT KIHAGYNI! Nameg azért se, mert az Erasmusosok mindenhol ottvannak ahol ingyel sört osztogatnak...:) nekünk ez még mindig hihetetlen, de hollandéknál ez a természetes... hát igen.


a spanyol lányok és a csokiszökőkútak

Isa, Marisa és Illaria

Pietr, Tim és én a csokis eprekkel küzdve

Illaria és a párnák...:) (háttérben a workshop)


...és a buli az aulában

Nincsenek megjegyzések: