2007. november 5., hétfő

Üdv!

Ismét túl vagyunk néhány eseményen... pancake-party, italian-dinner, spanish-dinner, halloween-party, Book-Market, WASTELANDS Conference...
Szinte minden héten kitalálunk valamilyen spontán vacsit néhányan együtt! Ilyenkor suli után megrohamozzuk a Super de Boer-t, bevásárolunk és összedobunk valamit a konyhában:) Ez alkalommal palacsinta-partyt csaptunk, és kipróbáltunk mindenféle variációt, ahogy csak palacsintát enni lehet- a kedvencem a sajtos-baracklekváros :)
A spanyol vacsi Marisaéknál volt, aki a csapattársam tervezésből (az egyik kedvenc spanish girl:)) és végigkóstoltatta velem az összes tradícionális spanyol édességet - hát nem nagyon tiltakoztam:) A spanyolok nagyon szeretnek enni, leginkább sok időt tölteni együtt, evés közben (az olaszokhoz hasonlóan), meg persze evés után- a siesta alatt! De azt mondják, hogy én is olyan vagyok mint ők, némi spanyol temperamentum holland külsővel:) hehe Ja, és a közös szlogenünk: "After lunch siesta, after dinner fiesta!" - ez sokmindent elárul:)

A hétvégén Book-Market volt a városban, ahol nagyon kedvező áron lehetett könyvet vásárolni, bővítettem is a könyvtáramat :)

Ma pedig egy nagyon hosszú konferencián, a WASTELANDS-en vagyunk túl, ami a már funkcióját vesztett, nem használt, egyhatatott ipari területek rehabilitációjáról szólt, és éppen aktuális téma is számunkra, mivel a féléves tervünk is erről szól. 15 előadó érkezett egyetemünkre többek között Amerikából és Németországból is, hogy bemutassa elképzeléseit és munkálkodását a témával kapcsolatban.


Nincsenek megjegyzések: